Spartahof
Logo Logo

De start verkoop is geweest en de inschrijfperiode is halverwege. Lever uiterlijk maandagochtend 19 juni je inschrijfformulier in om te wonen in Spartahof.

Lees verder

De start verkoop voor de 26 woningen uit fase 1 was gisteravond. Met een hoge opkomst en gerichte vragen is de avond een groot succes te noemen!

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? En: ligt het huis aan een doorgaande straat? Alle nieuwbouwwoningen van Spartahof fase 1 staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Inmiddels vind je op deze website de definitieve beelden van Spartahof. Het gaat hierbij niet alleen om de 'artist impressions', je kunt meer zien.

Lees verder

Op donderdag 8 juni starten we met de verkoop van Spartahof, 26 woningen in de 1e fase. In dit nieuwsbericht vertellen wij je over de verkoopprocedure.

Lees verder

De datum voor de start verkoop voor fase 1 is bekend. Ligt je agenda naast je en heb je een dikke markeerstift in je hand?

Lees verder

Ben jij ook zo benieuwd naar de eerste impressie van Spartahof? Wil je zien waar jij misschien wel komt te wonen en hoe het project in de wijk komt te liggen?

Lees verder

De dakpan en steenkleur voor de woningen in Spartahof zijn gekozen. Gekozen is voor een steen in rood en een zwarte dakpan.

Lees verder

De woningen van Spartahof zijn geïnspireerd op de voormalige Spartafabriek: rood met horizontale witaccenten en hier en daar een plat dak. Dankzij een diversiteit in woningbreedte en kapvorm ontstaat er een scala aan woningtypen. Bepaal nu al naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat.

Lees verder

In januari 2017 is het Beeldkwaliteitsplan Spartahof aan de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit Apeldoorn gepresenteerd. Bekijk hier het voorlopig stedenbouwkundig plan, beeldkwaliteit architectuur, inrichtingsplan buitenruimte en beeldkwaliteit buitenruimte. Wij houden je op de hoogte zodra er meer informatie bekend is of definitief is geworden.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?