Spartahof
Logo Logo

De datum voor de start verkoop voor fase 1 is bekend. Ligt je agenda naast je en heb je een dikke markeerstift in je hand?

Lees verder

Ben jij ook zo benieuwd naar de eerste impressie van Spartahof? Wil je zien waar jij misschien wel komt te wonen en hoe het project in de wijk komt te liggen?

Lees verder

De dakpan en steenkleur voor de woningen in Spartahof zijn gekozen. Gekozen is voor een steen in rood en een zwarte dakpan.

Lees verder

De woningen van Spartahof zijn geïnspireerd op de voormalige Spartafabriek: rood met horizontale witaccenten en hier en daar een plat dak. Dankzij een diversiteit in woningbreedte en kapvorm ontstaat er een scala aan woningtypen. Bepaal nu al naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat.

Lees verder

In januari 2017 is het Beeldkwaliteitsplan Spartahof aan de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit Apeldoorn gepresenteerd. Bekijk hier het voorlopig stedenbouwkundig plan, beeldkwaliteit architectuur, inrichtingsplan buitenruimte en beeldkwaliteit buitenruimte. Wij houden je op de hoogte zodra er meer informatie bekend is of definitief is geworden.

Lees verder

Hoe zie jij jezelf wonen in Spartahof? Waar ben je naar op zoek? Daar kom je maar op 1 manier achter: door het te vragen!

Lees verder

Het nieuwbouwplan Spartahof krijgt vorm. Nog dit jaar starten we met de verkoop van woningen op de historische locatie van de oude Sparta fabriek.

Lees verder

Eindelijk mag het hoge woord eruit; nieuwbouwproject Spartahof in Apeldoorn is door ons overgenomen van woningcorporatie Ons huis. We zien kansen in woningen op deze locatie én in de Apeldoornse woningmarkt.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?