Spartahof
Logo Logo

Alle voorzieningen in de buurt van Spartahof

In Spartahof woon je heerlijk rustig, maar toch heel centraal. Het gezellige stadscentrum van Apeldoorn ligt dichtbij, hier vind je alle nodige voorzieningen. Zoals een gevarieerd winkelaanbod, restaurants, scholen en zorginstellingen. En naast de deur heb je alle ruimte voor recreatie in de natuur.

Winkelen

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Albert Heijn aan de Schapendoesweg, vanaf Spartahof met de auto in minder dan 5 minuten te bereiken. Ook vind je een Aldi en Boni in de omgeving. Voor uitgebreid shoppen biedt de binnenstad van Apeldoorn alle mogelijkheden. In de sfeervolle straatjes vind je het meest gevarieerde winkelaanbod van Gelderland: van landelijke winkelketens tot eigentijdse modewinkels, speelgoedwinkels, delicatessezaken, interieurwinkels of kleine ‘snuffelwinkeltjes’. Ook overdekt winkelen is mogelijk, in winkelcentrum De Oranjerie of de Korenpassage.

Eten en drinken

Trek gekregen van het winkelen? Prik een vorkje in een van de vele lunchrooms en restaurants in het centrum van Apeldoorn. Een avondje uit? Dat kan hier makkelijk. Je vindt hier genoeg bars, cafés en andere gezellige uitgaansgelegenheden. Of breng een bezoek aan de bioscoop of schouwburg.

Sport en recreatie

In de groene omgeving van Apeldoorn kun je haast niet stil blijven zitten. Wat dacht je van heerlijke wandel- en fietstochten in het Orderbos, het heuvelachtige recreatiebos met heideveldjes, een beek met sprengkop en oude grafheuvels. Of strijk met een picknickmandje neer in het prachtige Oranjepark. Wil je aan je conditie werken? Geen gebrek aan sportclubs in de buurt, waar je in teamverband of op eigen houtje kunt sporten. 

Scholen en zorg

Apeldoorn heeft een eigen ziekenhuis waar je terecht kunt voor specialistische zorg. Verder vind je in de directe omgeving van Spartahof meerdere huisartspraktijken en tandartsen. De kinderen kunnen lopend of fietsend naar school. Op loop- en fietsafstand van Spartahof zijn basisscholen en alle voortgezet onderwijsvormen. Ook vestigen zich steeds meer instellingen voor hoger beroepsonderwijs in Apeldoorn.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?