Spartahof
Logo Logo

De beide fases van Spartahof worden gebouwd in de vorm van 2 carrees. Binnen deze vorm ontstaat een gezamelijk terrein, een zogeheten mandelig gebied.

Lees verder

Bouwroute Spartahof

Heb jij één van die mooie woningen in het project Spartahof? Klik snel verder en bekijk waar jouw huis gelegen is in de bouwroute.

Lees verder

Sparta wil op zijn eeuwfeest het 'Guinness Book of Records' in. Ze laten het niet ongemerkt voorbijgaan bij Sparta. Een jubileumboek is al van de pers gerold en een heuse wereldrecord-poging volgt. De Apeldoornse fietsenproducent bestaat 100 jaar en dat mag de hele wereld weten.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de prachtige Herenhuizen gelegen aan de Prins Willem-Alexanderlaan?

Lees verder

Waar staat mijn toekomstige woning? En krijg ik wel zon in de tuin? Bekijk op de interactieve situatiekaart de locatie van de woningen.

Lees verder

7 juli start de verkoop van Spartahof fase 2 te Apeldoorn. Deze fase omvat 30 woningen. De woningen gaan online in verkoop. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel van het kopen van een huis. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Lees verder

De start verkoop is geweest en de inschrijfperiode is halverwege. Lever uiterlijk maandagochtend 19 juni je inschrijfformulier in om te wonen in Spartahof.

Lees verder

De start verkoop voor de 26 woningen uit fase 1 was gisteravond. Met een hoge opkomst en gerichte vragen is de avond een groot succes te noemen!

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? En: ligt het huis aan een doorgaande straat? Alle nieuwbouwwoningen van Spartahof fase 1 staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?