Spartahof
Logo Logo
21 juni 2016

Mogen we je wat vragen?

Hoe zie jij jezelf wonen in Spartahof? Waar ben je naar op zoek? Daar kom je maar op 1 manier achter: door het te vragen! Begin juni hebben we onze belangstellenden uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête om de woonwensen te inventariseren. Tijd voor terugkoppeling!

Spartahof scoort goed!

De interesse in Spartahof is groot! Dat is ook niet zo gek. Een onderhoudsarme nieuwbouwwoning in een bestaande wijk dichtbij het centrum van Apeldoorn, dat spreekt aan. De ligging krijgt dan ook gemiddeld een 7,9! Een cijfer om trots op te zijn en wat aansluit het op gevoel wat wij zelf al hadden toen we de locatie overnamen.

Spartahof blijkt dé plek te zijn waar met name samenwonenden, al dan niet met kinderen, de volgende stap in hun wooncarrière willen maken. De voorkeur gaat daarbij uit naar een twee-onder-één-kapwoning of hoekwoning met een woonoppervlak van 120-160m² en 3 of 4 slaapkamers. 

Uit de open vraag blijkt dat rust, ruimte en lichtinval zeer gewaardeerd worden. Goede bezonning van de tuin staat ook hoog op het wensenlijstje. Natuurlijk zijn er ook persoonlijke voorkeuren. We gaan onze best doen om deze mee te nemen in de uitwerking van het plan en ervoor te zorgen dat er voor iedereen een (t)huis is in Spartahof.

Een gewilde locatie slaat de plank mis als er niet op de juiste wijze invulling aan wordt gegeven. Gelukkig bevestigd de uitkomst van de enquête dat we al wel op de juiste weg zijn qua ontwikkeling van de woningen. Via deze weg willen wij alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname en de waarvolle informatie die dat heeft opgeleverd. Heb je de uitnodiging gemist en wil je alsnog de enquête invullen, klik dan op deze link

 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?